Ágytakaró webáruház Bp. Nagy Lajos király útja 112.

Zermatt pléd takaró leveles 150x200cm

6.800 Ft Bruttó ár

a Kosár tartalmát részletesen megtekintheti ha a fejlécben az ikonra kattint

Leírás

Zermatt pléd takaró leveles 150 x 200 cm méretű, ideális kanapé takaró. TV-hez, pihenéshez.

  • 100% Akril
  • Color: puncs

Az Akril anyag tulajdonságai hasonlítanak a gyapjú szálhoz. Tapintása puha és meleg, és a hosszú használat során sem kopik. A moly nem szereti, nem rágja meg. Szöszösödés nincs, a hossz és a szélesség méretváltozása mosás után sem jellemző. Szárazon tisztítható, könnyen mosható és jól vasalható és gyorsan szárad. UV-nak igen jól ellenáll.

Szín: Rozé vagy puncs szín

A pléd rojttal készül.

Csomagolás: átlátszó hordtáska

Mosás maximum 30 ° C (kímélő program)
Fehérítés nem lehetséges, ne fehérítse
Szárítás szabad levegőn, a dobszárítás nem megengedett
Vasalható

Zermatt pléd takaró leveles megjelenése

Világosabb árnyalatú alapon, sötétebb árnyalatú levélzet a mintája.  Vidám, elegáns és könnyed esésű, puha érintésű takaró.

A zermatt takaró használhatósága

A pléd funkció mellett, hogy betakar, melegít, puhán körülvesz még egy alkalmazást érdemes figyelembe venni: nagyon jó ajándék. Ez a takaró, az anyagát, a tartósságát, a kivitelezés minőségét tekintve hasznos és szép ajándék, már csak a megfelelő mintát kell eldöntenünk.

A plédek eme gyártási sorozatát a magas hegycsúcsokról nevezték el, ezzel is jelezni kívánták, hogy magas minőség, és csúcs élmény amit nyújtanak. Az Ararat mellett a Dachstein, a Tauern, az Eiger, a Neiderhorn, a Lars és a Ronvik is helyet kapott.

Zermatt (ejtsd Cermatt) egy svájci városka, a Matterhorn  (4478 méter magas hegycsúcs) lábánál. Nem az Alpok legmagasabb hegye, de a legemblematikusabb. (Megmászni Európa egyik legszebb hegyét – képes beszámoló)

 

További információk

Tömeg (csomagolással együtt)2 kg

Előrendelés leadása:
Zermatt pléd takaró leveles 150x200cm