Ágytakaró webáruház Bp. Nagy Lajos király útja 112.
PRESLEY bordó ágytakaró ezüst mintával

Ágytakaró díszpárnával – saját anyagából

Ágytakaró díszpárnával együtt teljesen természetes látvány a hálószobában. Így szokta meg a szem, így harmonikus a látvány, így érezzük kereknek, így érezzük teljesen befejezettnek az ágyat.

Ágytakaró díszpárnával

Az ágytakaró tervezők és készítők is így érzik, mert úgy tervezték meg egy-egy kollekciójukat, hogy az ágytakaró kapjon egy kiegészítést, kapjon díszpárnákat. A díszpárna funkciója a nevéből eredően a díszítés, melyet két módon is beteljesíthet.

Díszpárna díszítési lehetőségei az ágytakarón

A díszpárna egyszínű, és a szín összeállításban illeszkedik az ágytakaró és a hálószoba színeihez. Az előnye az, hogy több lehetőség is van, tehát a hangulatunkhoz, vagy az évszakokhoz, vagy a kedvünkhöz választhatunk színeket. Azzal is játékosabbá és változatosabbá tehetjük a megjelenést, ha egyszerre nem azonos színű díszpárnákat teszünk az ágyra, hanem többféle színt választunk.

A másik lehetőség, hogy a díszpárna illeszkedik az ágytakaróhoz színében is mintájában is. Ezt célszerűen úgy lehet megoldani, hogy az ágytakaró anyagából rendelünk, és varratunk belőle díszpárnát. Ha az ágytakaró nem egyedi gyártásban készül, hanem a konfekcionált méretek és mintázatok sokszínűségéből választotta  ki a kívánt terméket, akkor a vásárláskor kell úgy választani, hogy keressük azt típust amelyik díszpárnával együtt kapható.

Az agyterito.hu webáruházban mindkét változatra találhat megoldást. Az ágytakarókhoz választhat sok-sok színben külön díszpárnát, vagy kereshet olyan ágytakarót amihez a gyárban készítenek díszpárnát, és ezt a takaróval együtt, vagy külön-külön hozzá meg lehet rendelni.

Díszpárnák az Ágyterítő webáruházban

rosto 61 díszpárnacsoki bonbon díszpárna  rosto 41 díszpárna

Díszpárnák >>

Ágytakaró saját mintás díszpárnával az Ágyterítő webáruházban

PRESLEY ezüst díszpárna

Ágytakaró díszpárnával – azonos mintával >>