Ágytakaró webáruház Bp. Nagy Lajos király útja 112.
karácsonyi ágytakaró bellini arany

Karácsonyi ágytakaró

Karácsonyi ágytakaró lehetne rénszarvasos, vagy mikulásos, esetleg angyalos. A karácsonyi minták tárháza ezzel nem futott ki, ám a javaslatunk most az ünnepre irányul, az ünnepiességre, az eleganciára.

A hálószoba-belső kialakításában az ágytakaró nagyon sokat jelent, és nagyon sokat dob is rajta. Ehhez ajánljuk az arany és az szürke, ezüst mintás ágyterítőinket. A textil fogása, az esése és szövés minősége, a varrás precizitása mind-mind azt jelzi, hogy különleges, és fennkölt lesz minden pillanat, amikor csak rátekintünk.

Karácsonyi ágytakaró franciaágyra

Az ágytakaró kétszemélyes ágyra készül. A hossz mérete állandó, és a szélességi méretek között választhatunk aszerint, hogy milyen széles a franciaágyunk. Az ágytakaró méretének kiválasztásához külön segédletet is készítettünk. Ágytakaró méretválasztási tanácsok címmel. Az ágy szélességéhez annyit kell hozzáadni amennyivel szeretnénk, hogy az ágytakaró az ágy oldalán lelógjon.

Az anyagából a mintájával készült párna külön rendelhető, nem tartozéka az ágytakarónak. Válassza az eredeti  díszpárnát, és tegye egységessé a hálószobája megjelenését. További kiegészítésként nagy arany párnákkal dobhatja fel a fekvőhelyet, ahogyan a mellékelt enteriőr képen is látható. Az egységesítés jegyében a sötétítő függöny anyagot is megrendelheti ebből mintából, színből, és az összhatás nem marad el!.

Karácsonyi lakberendezés a hálószobában könnyedén megoldható saját kézzel, gyorsan, egyszerűen, és nagyon szépen. Az ágytakaró méretválasztásában is segítséget nyújtunk, hogy pont annyit mutasson az ágyból és a takaróból, amennyit szeretne.